Taha Baran Ozbek u seriji Kurulus Osman

Jedna od najuticajnijih TV serija ATV-a poslednjih godina, Kurulus Osman, svojim scenama od kojih zastaje dah, uspeva da zaključa publiku pred ekranima i u trećoj sezoni.

Taha Baran Ozbek u seriji Kurulus Osman

Foto Credits: Dizilah

 U stvari, ovaj uspeh uopšte nije slučajnost, pogotovo kada se zna da seriju potpisuje Bozdag Film, producent fenomenalne serije Dirilis Ertugrul, koja je trajala 5 godina i emitovana na TRT1.

Serija Kurulus Osman, koja se, čini se, nastavlja na ATV TV-u u narednoj sezoni, nastavlja svoj put bez brige o rejtingu. Bilo je mnogo razdvajanja u seriji Kurulus Osman, sa Burakom Ozciovitom u glavnoj ulozi. Kasting tim je uspeo da popuni mesto likova koji su izašli zbog priče, svaki put pravim izborima.

Mladi glumac Taha Baran Ozbek nedavno se pridružio ekipi ove istorijske serije, koja se ističe svojom veličanstvenom produkcijom, pričom koja oduzima dah i snažnom glumačkom postavom. Ostaje da vidmimo koju ulogu će on imati u ovom projektu. Glumac koji je stupio na setove sa projektom Bizim Hikaye, imao je priliku da se pokaže u TV serijama kao što su Azize, Kirmizi Oda / Crvena soba i Akrep / Škorpion.

Uprkos uspešnoj glumačkoj ekipi, TV serija Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha, u kojoj se pojavio na setu na početku sezone sa vrhunskim glumcima kao što su Emre Kinay, Nurgul Yesilcay i Royda Demirer, kratko je trajala pošto priča nije osvojila publiku, a serija je završila u 5. epizodi.

NOVO - Irem Helvacioglu o neprijatnoj situaciji sa seta!

By: Milt-TV Exposed