Selin Yeninci već oduševila novim likom!

Selin Yeninci je bila cenjena zbog svog lika Saniye u popularnoj ATV TV seriji Bir Zamanlar Cukurova. Glumica, koja je maestralno govorila adanskim dijalektom, u januaru se oprostila od ovog projekta.

Selin Yeninci već oduševila novim likom!

Foto Credits: IMDB

Selin Yeninci, koju je publika sa likom Saniye gledala 3,5 sezone, napustila je seriju Čukurova zbog smrti lika.

Odlazak Saniye bio je bolan i težak za publiku serije Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova. Na sahrani lika, koji je premiuo sa Gulten od posledica nesreće, srca su mnogima slomljena. Selin se pojavila u glumačkoj ekipi druge serije nekoliko nedelja nakon što je napustila ovu TV seriju.

Yeninci daje život potpuno drugačijem liku od Saniye, ovog puta u televizijskoj seriji u kojoj igra sa Irem Helvacioglu. Publika, koja je Selin Yeninci asimilirala sa likom iz serije Čukurova, ovog puta je bila veoma iznenađena! Zaboravite Saniye, jer je Yeninci u potpuno drugoj ulozi u novoj seriji kanala tv8 Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna.

Selin, koja je pred publiku izašla kao Meryem, ovoga puta u seriji koju potpisuje NTC Medya, navodi da čim je pročitala scenario, odmah zavolela svoj lik i da je vrlo brzo odlučila da želi da glumi u ovoj seriji.

NOVO - Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre - zanimljiva radnja tek sledi?!

By: Milt-TV Exposed