Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre - zanimljiva radnja tek sledi?!

Scenaristi turske serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre doneli su važnu odluku i priča će napredovati korak po korak ka ljubavi Turkana i Somera.

Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre - zanimljiva radnja tek sledi?!

Foto Credits: IMDB

Turkan, koja je uspela da natera Somera da se zaljubi za kratko vreme, u potrazi je za uspostavljanjem srećnog doma kakav je tražila.  Prema mišljenju obožavalaca serije Uc Kiz Kardes, likovi Turkan i Somera koji idu u pravcu u ljubavi će imati veoma pozitivan efekat na gledanost.

Otapanje leda između Turkan i Somera videćete u novoj epizodi koja će biti emitovana u utorak, 12. aprila. Adaptirana prema istoimenom najprodavanijem romanu Iclal Aydin, serija Uc Kız Kardes / Tri sestre uspela je da brzo preuzme vođstvo u takmičenju kada je u pitanju rejting utorkom. Pošto ljubavna priča počinje da dolazi do izražaja, serija može da dobije mnogo bolje ocene.

Svojom pričom i uspešnim glumačkim izvedbama nikoga neće iznenaditi da je serija Kanala D, koja je pred kraj sezone dobro debitovala, dobila veoma uspešne rejtinge u novoj sezoni.

Podrška Iclal Aydin scenaristima i činjenica da se priča nastavlja bez prekida i bez gubljenja elementa uzbuđenja su veoma važni plusevi. Veoma uspešna harmonija Ozgu Kaye i Berkera Guvena u glavnim ulogama daje veliki doprinos seriji Uc Kız Kardes.

Efekte nove odluke scenarista videćemo već u epizodi broj 8 koja nas uskoro očekuje.

NOVO - Ismail Ege Sasmaz u glavnoj ulozi u novom projektu

By: Milt-TV Exposed