Ismail Ege Sasmaz u glavnoj ulozi u novom projektu

Ismail Ege Sasmaz će vas rasplakati svojom novom posebnom ulogom! Rođen 1993. godine, Ismail Ege Sasmaz zakoračio je na scenu sa TV serijom Gunesi Beklerken / Čekajući sunce, koja je objavljena 2013. godine.

Ismail Ege Sasmaz u glavnoj ulozi u novom projektu

Foto Credits: Internet Haber

Glumac, koji je među blistavim imenima u ovoj seriji sa mnogo mladih glumaca, od tada se pokazao u različitim produkcijama.

Ismail Ege Sasmaz, koji je svoje iskustvo obogatio raznim TV serijama između ostalog i projektom Mehmetcik Kutul Amare, postao je jedan od muških glumaca o kojima se najviše priča u poslednjem periodu. Glumac, koji se pojavio sa likom Kaana u TV seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, impresionirao je publiku kao Feysal u seriji Uyanis Buyuk Selcuklu. Ismail Ege Sasmaz, koji je stekao priznanje likom Serkana u seriji Sakli preuzeo je kasnije i glavnu ulogu u TV seriji Elkizi.

Serija Elkizi, koja je okupila Sevdu Erginci i Ismail Ege Sasmaza, nažalost je postala jedna od kratkotrajnih produkcija ove sezone. Glumac je za svoj novi projekat izabrao novi film. U pitanju je film o životu muzičara Barisa Akarsua.

Mladi muzičar Baris Akarsu, koji je izgubio život u saobraćajnoj nesreći 4. jula 2007. godine, ostao je rana u srcima velikog broja fanova. Film o Barisu Akarsu ponovo će otvoriti ovu ranu. Ismail Ege Sasmaz će u ovom projektu igrati glavnu ulogu.

NOVO - Pelin Akil napušta seriju Barbaroslar Akdenizin Kilici

By: Milt-TV Exposed