Gokce Eyuboglu je postala predstavnica jakih žena na ekranu!

Gokce Eyuboglu je ime koje se u potpunosti udublje u likove koje igra u projektima u kojima učestvuje. U stvari, mnogi gledaoci su vrlo jasno videli njen uspeh u TV seriji Kadin / Žena sa likom Ceyde.

Gokce Eyuboglu je postala predstavnica jakih žena na ekranu!

Foto Credits: Takvim

Gokce Eyuboglu, jedno od najupečatljivijih imena ovog projekta, pojavila se na ekranu sa različitim ženskim likovima jedan za drugim. Eyuboglu je spremna na svaku žrtvu za svoju ulogu.

Kada je to potrebno menja kosu, odnosno frizuru, može da se ugoji ako to zahteva uloga. U intervjuu na Youtube stranici novina Sabah, poznata glumica je rekla:

„Pokušavam da izaberem svoje likove ovako, zaljubljujem se u izmišljenog lika. Zaljubljujem se u likove koje igram.“.

Glumica, koju uzbuđuje i razvoj likova koje igra u projektima u kojima učestvuje, nastavlja da se bavi ljubavlju prema svojoj profesiji.

Više prostora snažnim ženama

Gokce Eyuboglu, kojoj se dopada transformacija lika od tačke na kojoj je započela do sasvim drugačije tačke u pričama, posebno preferira takve uloge. Poznata glumica je na tu temu izjavila:

„Volim da igram žene koje stoje samostalno. Verujem da snažnim ženama treba dati više prostora na ekranu. U skladu sa tim pravim svoje izbore. S toga, nakon što sam se zaljubila u te likove, šta god žele da uradim za taj lik, kažem - u redu.”.

Gokce je takođe rekla da sebe nije videla na drugom mestu jer je radila takve stvari i da veruje da svi glumci razmišljaju na ovaj način. Nakon uspeha u seriji Kadin, ova glumica je imala značajna iskustva u TV serijama kao što su Zumruduanka, Fatma, Evlilik Hakkinda Her Sey, Mahkum i Behzat C.

Objašnjavajući da će i dalje ostati u ovoj profesiji govoreći „Želim da igram do poslednjeg daha“, Eyuboglu nema velika očekivanja za budućnost. Glumica je objasnila da je to put u njenom životu i da nema nikakva očekivanja osim da hoda tim putem, te da će nastaviti da se bavi radovima koji je oduševljavaju.

NOVO - Scenaristi serije Yali Capkini moraju da se potrude oko druge sezone!

By: TV Exposed