Pauza u seriji Arak i novi naziv – Kara!

Iako je serija Show TV pod nazivom Arak počela da se emituje prošle nedelje, čini se iznenađujućom odlukom da je druga epizoda odložena za 11. januar.

Pauza u seriji Arak i novi naziv – Kara!

Foto Credits: RiriNano

Očekivalo se da će serija imati veoma dobar rejting debi u prvoj epizodi. Međutim, serija Arak je u prvoj epizodi postigla gledanost oko 2 i nije mogla da uđe ni među 10 najboljih programa.

Dve iznenađujuće odluke donete su pre druge epizode.

Nakon ovih iznenađujućih rezultata rejtinga, vredi napomenuti da je druga epizoda serije odložena za 11. januar, u okruženju gde je gledanost opala zbog kraja godine.

Pored toga, vidimo da je naziv serije sada izražen kao Kara, a ne Arak.

Zavesa misterija

Dok se Ilker Kaleli vratio na setove posle duge pauze, Oyku Karayel je dobila veliku podršku svojih obožavalaca u izboru dramske produkcije.

Nesrećom se može opisati što podrška seriji koja se ogleda na društvenim mrežama nije dostigla željeni nivo u gledanosti. Odlučujući će biti rezultati rejtinga druge epizode ​​serije.

Projekat Arak, koji je svojom prvom epizodom dao naznake o izuzetnoj priči, sada se sprema da pokaže publici da sa nazivom Kara ništa nije onako kako izgleda.

Dok se zavesa misterije otvara za Karinu priču, pripremite se da gledate upečatljivo osvetničko putovanje u senci prošlosti!

Dok Kara otkriva tajne svoje prošlosti, on će se približiti Zeynep. Na ovom putu za osvetu naći će se u velikoj ljubavi. Dakle, da li će pobediti ljubav ili osveta?

Serija Kara je u četvrtak, 11. januara u 20.00 na Show TV-u!

View this post on Instagram

A post shared by Kara (@karadiziofficial)

NOVO - Serija Sandik Kokusu | Miris škrinje održava interesovanje gledalaca

By: TV Exposed