Zapažene izjave Pinar Deniz

Oni koji pamte ime Pinar Deniz iz TV serije Vatanim Sensin i pomno prate njenu karijeru znaju koliki je napredak ona napravila. Rođena u Adani 1993. godine, glumica je zakoračila na setove 2014. godine.

Zapažene izjave Pinar Deniz

Foto Credits: IMDB

Glavni proboj glumice, koja je sticala iskustvo u različitim TV serijama, bio je u projektu Vatanim Sensin, koji je emitovan između 2016. i 2018. godine.

Pinar Deniz, koja je još uvek u sećanju publike sa svojim likom iz tog projekta, imala je neke nedostatke u glumi, možda zbog uticaja njene mladosti u to vreme. Međutim, koliko je napredovala govori i tačka do koje je glumica, koja je preuzela velike odgovornosti sa veoma različitim ulogama u procesu, dostigla serijom Yargi / Presuda.

Treba reći da je Pinar Deniz, koja je imala veliki proboj u inostranstvu sa svojim likom Burcu u seriji Ask 101 / Ljubav 101, koja je emitovana na Netflixu, postala miljenica Disney plusa i sklopila poseban dogovor sa ovom platformom, takođe se intelektualno poboljšala.

Reči Deniz u intervjuu za časopis Elle Turkey su veoma značajne. Glumica, prema njenim rečima razmišlja o promeni života i pogledu na život.

Naime, Pinar takođe savetuje svima da žive danas, a ne sutra, naglašavajući da iako emocije koje doživljavamo prolaze, taj trenutak i osećaj ostaju iza. Ovo je zapravo velika konfrontacija za mnoge ljude. To je odraz koliko se mnogo propušta, posebno onima koji danas ostave po strani i očekuju mnogo od sutra, smatra ova veoma talentovana glumica.

Izrazivši da je proživela najiskreniji i najotvoreniji period svog života, glumica takođe pokazuje svoj slobodni duh govoreći:

„Ne ostajem tamo gde se ne osećam prijatno, gde ne želim da budem, ja pratim stvari koje su dobre za moju dušu i ono što mi moj unutrašnji glas govori da sledim.”.

View this post on Instagram

A post shared by Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)

NOVO - Hazal Kaya o ljubavi na prvi pogled!

By: TV Exposed