Turski superstarovi se vraćaju u TV serije?!

Prema najavama iz Turske, veliki broj tkzv. "A" klase glumaca, superstarovi koji se nisu dugo pojavljivali na TV ekranima vratiće se u novoj sezoni. Prema najavama, mnogo poznatih imena je u igri za povratak.

Turski superstarovi se vraćaju u TV serije?!

Foto Credits: Karar

Cagatay Ulusoy je prvo ime od njih. Prema informacijama, trenutno se piše scenario jedne serije koja će biti emitovana na malim ekranima, specijalno za njega. Beren Saat polako privodi kraju rad na Netflixovoj seriji i takođe bi mogla da se pojavi ponovo na TV ekranima.

Fahriye Evcen je u nekoliko navrata isticala da želi da se vrati i da pregovara za nove uloge. Kenan Imirzalioglu je neko čije se ime najčešće pominje. U poslednjim danima sve više se šuška da bi Kenan mogao da tumači glavnu ulogu u novoj „muškoj“ seriji Usamljeni vuk, ili Vuk samotnjak, kako vam draže.

Halit Ergenc je takođe realna opcija za nove televizijske serije, iako je njegova serija i ne tako davno imala finale. Dakle, mnogo poznatih imena je u igri, a neke od njih, možda i sve ćemo sigurno gledati ove godine na TV ekranima. Ukoliko se obistine najave, očekuje nas veliki broj kvalitetnih serija sa sjajnim glumcima.

NOVO - Engin Altan Duzyatan o seriji Barbaroslar / Braća Barbarosa

By: Milt-TV Exposed