Hazal Subasi napravila pun pogodak novom serijom!

Hazal Subasi je pronašla novu ulogu u kojoj može da se pokaže. Ova glumica je prema mišljenju kritičara pokazala veliki napredak u odnosu na period dnevne serije Adini Sen Koy.

Hazal Subasi napravila pun pogodak novom serijom!

Foto Credits: IMDB

Mlada turska glumica je jedna od najtraženijih glumica poslednjih godina. Hazal Subasi, koja je stekla veliku popularnost posebno sa likom Nehir u popularnoj TV seriji Cukur, sada igra glavnu ulogu u seriji Kasaba Doktoru / Gradski doktor. Kao turska adaptacija južnokorejskog projekta Dr Romantik, serija Kasaba Doktoru se emituje petkom uveče već dve nedelje.

Hazal Subasi je počela da privlači pažnju kao glavna ženska glumica u ovom projektu. Serija Kasaba Doktoru, u kojoj su takođe Ozan Akbaba, Deniz Can Aktas i Vildan Atasever, veoma je efektna dramska produkcija. Hazal, koja je rođena u Izmiru 1995. godine, na vrhuncu je svoje karijere koju je započela 2016. godine, Nakon što je ostavila snažan utisak sa uticajnim likom Bahar u seriji Halka, glumica, koja je stekla popularnost u seriji Cukur, kasnije se okrenula radu na digitalnim platofmama. Nedavno se vratila na televizijske ekrane sa serijom Kasaba Doktoru i po prvim utiscima napravila pun pogodak.

Igrajući lik doktorke Leyle, glumica je takođe dobila veoma važnu priliku da se pokaže. Lik doktorke je neko ko ima svoje uspone i padove. Drugim rečima, ona  mora da prenese različite emocije. Ovo omogućava Hazal da pokaže svoje talente i da se sve više razvija.

Za sada posao radi veoma dobro.

NOVO - Yargi - Da li je Ceylin postala ubica?!

By: Milt-TV Exposed