Pinar Deniz i Uraz Kaygilaroglu u seriji Superstar!

Pinar Deniz je jedna od glumica koja je prosto briljirala ove sezone u seriji Yargi / Presuda. Glumica, koja takođe ima veoma dobro partnerstvo sa Kaanom Urganciogluom, sada je počela da se priprema za svoju novu seriju.

Pinar Deniz i Uraz Kaygilaroglu u seriji Superstar!

Foto Credits: Internet Haber

Pinar Deniz je bilo jedno od imena koje je proteklih dana prisustvovalo sastanku zvaničnika Disney plusa sa velikim brojem poznatih glumaca u Turskoj. Lepa glumica sada odbrojava dane za početak snimanja serije koja će se raditi za Disney Plus digitalnu platformu nakon što se završi snimanje prve sezone TV serije Yargi. Deniz će imati veoma naporan period jer će se snimanje odvijati tokom letnje pauze. Izbor partnera Pinar u ovoj novoj seriji je izazvao dosta komentara. Uz nju glavnu ulogu će tumačiti Uraz Kaygilaroglu.

Kaygilaroglu će završiti seriju Uc Kurus do kraja maja i sačekati početak snimanja nove serije. Prema poslednjim informacijama, navodi se da je naziv ove serije uređen kao SuperStar.

Pinar Deniz je u svojoj izjavi objasnila koliko joj je stalo do projekta Disney plusa. Glumica je rekla: „Imam posao na Disneyu, što trenutno ne mogu da otkrijem. Uskoro ću to započeti. Snimanje počinje na leto. Osim toga, snimam reklame. Uradiću projekat bez odmora!“.

Ističući da iako joj je bio potreban odmor, Deniz je podvukla da scenario koji je došao nije posao od kojeg bi mogla da pobegne, pa se nije ustručavala da intenzivno provede letnji period.

Postoje informacije id a će Pinar raditi na novom filmu, takođe sa digitalnu platformu Disney Plus. Njen partner na tom projektu bi trebao da bude Kerem Bursin. Zvanične potvrde oko filma se još uvek čekaju.

NOVO - Evo kada počinje nova turska serija Senden Daha Guzel / Lepša od tebe

By: TV Exposed