Slab start serije Yan Oda | Susedna soba

Novi projekat TV serije pod nazivom Yan Oda | Susedna soba počeo je da se sastaje sa publikom u subotu uveče.

Slab start serije Yan Oda | Susedna soba

Foto Credits: DiziCentral

U seriji Yan Oda | Susedna soba, koja se emituje na Star TV-u i ima zanimljivu priču, glavne uloge igraju Caner Cindoruk i Sevval Sam.

Gledanost prve epizode ​​serije, koja uključuje iskusna imena poput Derye Karadas, Nazan Kesal, Melek Baykal, Bulenta Polata, nije bila dobra.

Serija, koja je zauzela 13. u total kategoriji rejtinga i 14. u AB grupi, završila je dan na 9. mestu na ABC1. Razlozi zbog kojih publika ne pokazuje dovoljno interesovanje za seriju, koja je na ekranima sa veoma niskim rejtingom, mogu se pripisati činjenici da su subotom uveče važne produkcije i da se ne ulaže dovoljno truda na promociju.

Pored dve važne serije kao što su Gonul Dagi i Kardeslerim, subotom uveče se emituje i novi projekat serije pod nazivom Korkma Ben Yanindaiim.

Podsetimo i da je TV serija Uc Kiz Kardes | Tri sestre na Kanalu D pomerena sa utorka na subotu.

Pohvale za harmoniju mladih glumaca

Najupečatljiviji detalj serije Yan Oda, koji je istaknut i na društvenim mrežama, može se prikazati kao dobra harmonija i snažna energija Onura Seyita Yarana i Derye Pinar Ak.

Onur Seyit Yaran, koji je 3 sezone pokazao veoma uspešan nastup u seriji Kardeslerim, sada je postao rival svojim starim prijateljima. Gledaoci će pamtiti Deryu Pinar Ak iz TV serije Adim Farah. Činjenica da su ova dva mlada imena počela da se pojavljuju na ekranu kao par u novoj seriji donela je pozitivne komentare na društvenim mrežama.

Dok je priča o likovima Celal i Taylana privlačila pažnju, publika je delila komentare u kojima se navodi da su dvoje mladih glumaca međusobno kompatibilni i da zrače dobrom energijom, prema prvoj epizodi.

View this post on Instagram

A post shared by Yan Oda (@yanodaresmi)

NOVO - Demet Evgar i serija Bahar dobijaju sve veće pohvale!

By: TV Exposed