Promena dana emitovanja serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

Turska TV serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, u kojoj glavne uloge tumače Hafsanur Sancaktutan i Kerem Bursin, promenila je dan emitovanja.

Promena dana emitovanja serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

Foto Credits: DiziCentral

Od 2. septembra projekat TV serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše će se emitovati subotom, umesto četvrtkom kao što je to bio do sada slučaj.

Serija Ya Cok Seversen smatra se jednom od najambicioznijih produkcija Kanala D tokom letnjeg perioda, a uspeh serije na društvenim mrežama i njena međunarodna distribucija nisu uticali na rejting koje su postavili turski gledaoci. Rejting je u padu, a pohvale za seriju se nižu, što priznaćete nije baš očekivana situacija.

Uprkos niskoj gledanosti u Turskoj, serija se emituje u više od 20 zemalja i predmet je stotina hiljada postova na društvenim mrežama nakon i oko svake nove epizode projekta.

Kerem zadovoljan saradnjom sa Hafsanur Sancaktutan

Povratak Kerema Bursina na ekran sa novom serijom poslednjih meseci izazvao je rasprave, a milioni njegovih obožavalaca bili su oduševljeni što su imali priliku da ga ponovo vide na televizijskim ekranima.

Partnerstvo sa Hafsanur Sancaktutanou TV seriji Ya Cok Seversen / Ako voliš previše dalo je pozitivne rezultate. Kerem Bursin je veoma zadovoljan ovom saradnjom na ekranu i to je isticao u nekoliko intervjua.

Harmonija i potpuno međusobno razumevanje prisutni su u radnim trenucima. Ostaje da se vidi da li će promena dana emitovanja uticati na rejting ove turske serije.

NOVO - Gulsim Ali Ilhan dobro pamti seriju Dirilis Ertugrul

By: TV Exposed