Bestemsu Ozdemir ponovo u sporednoj ulozi

Bestemsu Ozdemir je godinama igrala različite likove na ekranu u TV serijama. Međutim, teško je videti ime glumice u glavnoj ulozi.

Bestemsu Ozdemir ponovo u sporednoj ulozi

Foto Credits: Internet Haber

Vidimo stvarnost Bestemsu Ozdemir, koja je u poslednje vreme više birala da prikazuje sporedne likove umesto glavnih likova. Glumica, koja je na setovima od 2012. godine, imala je veliki uspeh sa likom Nilufer u TV seriji Kara Para Ask. Ova serija, sa Tubom Buyukustun i Enginom Akyurekom u glavnim ulogama, takođe je otvorila put velikim mogućnostima za glumičinu karijeru.

Bestemsu, koju smo gledali u mnogim TV serijama uvek je bila na dnevnom redu sa sporednim likovima. Njen lik Ipek je bio i sporedni lik u seriji Guvercin. Iako su godine prolazile, Ozdemir je nastavila da učestvuje u produkcijama sa sporednim umesto u glavnim ulogama..

Glumica, koja se kasnije pridružila seriji Akrep / Škorpion koja je emitovana prošle sezone i igrala lik Selme, pojavila se i sa likom Ece u ATV seriji pod nazivom Ikimizin Sirri na početku sezone prošle godine.

Bestemsu Ozdemir, koja je dala značajan doprinos projektima u kojima je učestvovala i koja je uspešno izvršila uloge koje je imala u smislu kredibiliteta, ponovo će se naći pred svojim obožavaocima u novoj sezoni. Ozdemir će ponovo preuzeti sporednu ulogu u novoj seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći, u kojoj će glumiti Neslihan Atagul i Kadir Dogulu.

Ozdemir će se u ovoj seriji pojaviti sa likom po imenu Sera.

NOVO - Nilperi Sahinkaya privukla pažnju novim fotografijama

By: TV Exposed