Kratko i jasno – Kivanc Tatlitug = Kuzey Tekinoglu!

Turski glumac Kivanc Tatlitug nedavno je privukao pažnju svojom novom TV serijom Aile / Porodica, ali ima i seriju koju njegovi fanovi ne mogu da zaborave.

Kratko i jasno – Kivanc Tatlitug = Kuzey Tekinoglu!

Foto Credits: Internet Haber

Reč je o seriji Kuzey Guney / Sever jug, a poznati glumac je očarao svoje fanove likom Kuzeya Tekinoglua u ovom projektu. Tu se ljubav prema ovom liku još jednom otkrila.

Kivanc Tatlitug je učestvovao u prenosu donacijske kampanje koju su zajednički organizovali televizijski kanali nakon dva velika zemljotresa u Kahramanmarašu, u kojoj su bili i mnogi poznati glumci.

Način i stav glumca, koji je bio u etru za pomoć javnosti sa mnogim svojim kolegama, podsetio je mnoge njegove obožavaoce na lik Kuzeya Tekinoglua.

Kivanc = Kuzey

Obožavaoci, koji dobro poznaju jedinstveni stil Kivanca Tatlituga, smatraju ga bližim Kuzeyu Tekinogluu među svim likovima koje je do sada igrao. Učinkom ovoga, poznati glumac je za kratko vreme dospeo na dnevni red društvenih mreža svojim stavom tokom emitovanja za koji su prikupljane donacije.

Njegovi fanovi su podelili hiljade slika na društvenim mrežama, rekavši: „Čovek je ušao u mesto kao Kuzey Tekinoglu“. Glumac je postao jedno od imena o kojima se najviše pričalo sa ovim slikama. Kivanc je skrenuo pažnju i na veliki bol koji je doživeo i rekao:

„Saučešće svima, celom našem narodu. Ovo je katastrofa. Srce me nikada u životu nije toliko fizički bolelo. Dakle, saučešće celoj mojoj državi, mojoj prelepoj zemlji.”.

NOVO - Su Burcu Yazgi Coskun i Onur Seyit Yaran zajedno u humanoj misiji

By: TV Exposed