Miray Daner najavila treću sezonu serije Kus Ucusu | Let ptica

Projekat Kus Ucusu | Let ptica, jedna od najpopularnijih digitalnih serija poslednjih godina, sastala se sa publikom svojom drugom sezonom 14. decembra.

Miray Daner najavila treću sezonu serije Kus Ucusu | Let ptica

Foto Credits: Haberturk

Birce Akalay, Ibrahim Celikkol i Miray Daner glume u ovoj važnoj digitalnoj seriji.

Veliki uspeh u inostranstvu postigla je i serija Kus Ucusu | Let ptica, koja je izazvala divljenje publike kada je njena prva sezona emitovana 3. juna 2022. godine.

Iz komentara na društvenim mrežama možemo videti da je druga sezona serije Kus Ucusu, jedne od najgledanijih Netflixovih produkcija, zadovoljila radoznale gledaoce.

Zapaženi uspesi mlade glumice

Miray Daner je takođe postala ime o kome se mnogo priča sa Fox TV serijom Hudutsuz Sevda, koja je počela u jesen 2023. godine.

Daner je objasnila kakva je za nju bila 2023. godina sledećim rečima:

„Bilo je dobro. Bila je to veoma produktivna godina za mene. Srećna sam, 2023. godina je bila veoma dobra za mene. Uradila sam veoma dobar posao i u tom smislu sam veoma zadovoljna. Umorna sam, ali sam veoma srećna, bila je to dobra godina.".

Miray Daner, koja je ponovo bila na dnevnom redu nakon emitovanja serije Kus Ucusu prethodne nedelje, izvestila je da se pripreme za treću sezonu projekta nastavljaju.

Objašnjavajući da rade na sinhronizaciji, glumica je uzbudila one koji čekaju 3. sezonu serije Kus Ucusu.

View this post on Instagram

A post shared by Miray Daner (@miraydaner)

NOVO - Kaan Yildirim je uzbuđen zbog nove serije

By: TV Exposed