Otkriven datum početka nove turske serije Arak

Objavljen je novi poster željno iščekivane serije Show TV-a Arak, koju producira kompanija Most Production, a producent je Murat Can Oguz.

Otkriven datum početka nove turske serije Arak

Foto Credits: IMDB

Ilker Kaleli, koji je dao život liku Kare, predstavljen je na posteru serije, o kojoj se već priča svojim uspešnim glumcima i zadivljujućom pričom.

Kaleli je imao zasluženu priču o uspehu sa projektima u kojima je do sada učestvovao.

Posebno se pamti akciona serija Poyraz Karayel, a povratak Ilkera Kalelija u televizijske serije uzbuđuje njegove fanove.

Još jedan detalj vredan pažnje bio je da je Oyku Karayel u glavnoj ulozi u TV seriji Arak, koja se smatra novom pričom o uspehu u smislu karijere Ilkera Kalelija.

Priča o Kari i Zeynep

Fotografije, posteri i promotivne slike objavljene iz nove turske serije Arak, za koju se očekuje da će impresionirati sve svojom pričom, takođe su stvorile sjajnu interakciju na društvenim mrežama.

Serija će prikazati Karu (Ilker Kaleli), koji krađom izdržava i sebe i komšiluk u kojem živi, kako ide za onima koji zagorčavaju život njegovoj porodici i šta se dešava sa Zeynep (Oyku Karayel), sa kojom se neočekivano ukršta.

Projekat Arak, uključuje i sledeće glumce Tulin Ozen, Mehmet Ozgur, Yildiray Sahinler, Ilker Kizmaz, Kerem Arslanoglu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalik, Demircan Kacel, Cem Zeinel Kilizilic i drugi.

Serija Arak, sa svojim uspešnim imenima i jakom pričom, uskoro će se sresti sa publikom na Show TV-u.

Premijera ove nove turske serije biće 21. decembra.

View this post on Instagram

A post shared by Arak (@arakdizi)

NOVO - Potpisan važan ugovor za turske serije!

By: TV Exposed