Cemre Baysel i Ilhan Sen u novom projektu Ask Filmi

Lepe vesti za fanove Cemre Baysel i Ilhana Sena. Mladi glumci će tumačiti glavne uloge u novom projektu. Evo i šta je do sada poznato na tu temu.

Cemre Baysel i Ilhan Sen u novom projektu Ask Filmi

Foto Credits: Haberler

Cemre Baysel i Ilhan Sen su ostavili poprilično prijatan i lep utisak u seriji Ramo, na kojoj su radili zajedno pre nekoliko godina. Zbog toga nije iznenadjenje što su ih producenti spojili na novom projektu, odnosno novom filmu.

Njih dvoje će tumačiti glavne uloge u filmu pod nazivom Ask Filmi / Ljubavni film, za koji je zadužena kompanija Central Roof. Radnja ovog projekta će doneti priču o modelu i direktoru. Scenario i režiju filma preuzima Deniz Denizciler, dok će producent na projektu biti Vahit Ertekin. Ostatak glumačkog kadra i više detalja o ovom novom filmu biće poznato u narednom periodu. Fanove svakako raduje što će Cemre Baysel i Ilhan Sen ponovo zajedno raditi na sceni.

Čini se da je Ilhan Sen doneo odluku da ne sedi skrštenih ruku, nakon što je njegova serija Selahattin Eyyubi odložena. Podsećamo, Sen će tumačiti glavnu mušku ulogu u seriji, čiji početak snimanja je pomeren, pa će mladi glumac za to vreme raditi na novom filmu. Ono što još uvek nije poznato je to ko će biti njegova partnerka na sceni ove nove istorijske TV serije. Kako pišu turski mediji u toku su pregovori sa Neslihan Atagul, koja je zainteresovana za ulogu u ovom projektu.

NOVO - Hande Dogandemir najavila dva iznenadjenja za svoje fanove

By: TV Exposed