Hande Dogandemir najavila dva iznenadjenja za svoje fanove

Turska glumica Hande Dognademir trenutno vežba sa kolegama za svoj novi projekat. Glumica, koja je igrala glavnu ulogu u TV seriji Hayat Bugun / Život danas, imala je nesreću da bude u jednoj od kratkih produkcija sezone.

Hande Dogandemir najavila dva iznenadjenja za svoje fanove

Foto Credits: Dizilah

Iako se očekivalo da će Hayat Bugun biti veoma efikasna drama o doktorima, završila je svoj životni vek emitovanja prošlog meseca zbog niske gledanosti. Među ponudama koje je dobila, Hande Dogandemir je više volela da izađe na scenu sa pozorišnom predstavom umesto sa novom TV serijom. Glumica, koja je sa Aytacom Sasmazom i Leventom Canom vežbala za pozorišnu predstavu Nestali, najavila je tako svojim fanovima prvo iznenađenje u 2023. godini. Dogandemir je istakla:

Imamo veoma tešku probu. Veoma smo uzbuđeni, nadam se da ćemo se sresti sa publikom u februaru“, rekla je ona. Postoji velika razlika između učešća u TV emisijama i odlaska na scenu u pozorištu. Hande takođe smatra da je magija pozorišta drugačija.  Glumica je na ovu temu rekla sledeće: „Pošto je pozorište u direktnom kontaktu sa publikom, ima sasvim drugačije uzbuđenje. Takođe smo veoma uzbuđeni zbog toga, želimo da upoznamo publiku što je pre moguće.”.

Još jedno od ranije poznato iznenađenje Hande Dogandemir je akcioni film 49, koji izlazi 20. januara. Turska glumica, koja je igrala glavnu ulogu sa Ismailom Haciogluom, postala je deo priče o spasavanju 49 turskih državljana koji su bili taoci DAEŠ-a. Očekuje se da će film, nazvan 49, takođe privući veliku pažnju.

NOVO - Počinju kritike zbog scenarija serije Kardeslerim / Moja braća

By: TV Exposed