Počinju kritike zbog scenarija serije Kardeslerim / Moja braća

Serija Kardeslerim / Moja braća, koja se subotom uveče emituje na ATV-u, sa svojom trećom sezonom ponovo postiže veoma uspešnu gledanost.

Počinju kritike zbog scenarija serije Kardeslerim / Moja braća

Foto Credits: IMDB

Smatra se velikim uspehom da se serija približi dvocifrenoj stopi u total kategoriji rejtinga i da stalno napreduje. Mladi glumci serije takođe su stalno na dnevnom redu društvenih mreža. Nastavlja se veliko interesovanje za mlade glumce koji blistaju zahvaljujući seriji kao što su Onur Seyit Yaran, Su Burcu Yazgi Coskun, Recep Usta, Melis Minkari, Yigit Kocak i Lizge Comert.

I veliki uspesi postignuti u gledanosti i stalna istaknutost serije na društvenim mrežama i prednjačenje u odnosu na konkurenciju sprečavaju pojavu nekih problema. U trećoj sezoni serije Kardeslerim / Moja braća, kritike da se priča sada ponavlja počele su da privlače pažnju na društvenim mrežama. Mnogi obožavaoci serije, koji su izjavili da nisu mogli da dožive uzbuđenje u objavljenim trejlerima kada su gledali epizode, takođe su iznenađeni da je interesovanje veliko uprkos slabljenju priče.

Scenaristi serije Kardeslerim zbog ovog velikog interesovanja ne bi trebalo da imaju percepciju da je sve u redu i da treba da unesu neke inovacije kako bi obogatili priču. Na ovu kontradikciju su skrenuli pažnju fanovi serije, koji od samog početka prate seriju, rekavši: „Što je epizoda gora, to je bolja ocena.”.

Ukoliko scenaristi obogate priču, čini se mogućim da će serija Kardeslerim biti na ekranu u četvrtoj sezoni i ostvariti još veći uspeh. Nova, 76. epizoda turske serije Moja braća sastaće se sa publikom u subotu, 21. januara, na ekranu ATV-a.

NOVO - Ozgu Kaya je uspešna, skromna i iskrena!

By: TV Exposed