Potvrđen datum premijere druge sezone serije Kasaba Doktoru / Gradski Doktor

Veliku pažnju privukla je TV serija Kasaba Doktoru / Gradski doktor, koja je na ekranima TRT1 krenula prošle sezone.

Potvrđen datum premijere druge sezone serije Kasaba Doktoru / Gradski Doktor

Foto Credits: IMDB

Ozan Akbaba igra glavnu ulogu u seriji Gradski doktor koja se emituje petkom uveče. Ovaj popularni turksi glumac, koji se veoma uspešno vratio sa likom lekara posle serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz, obradovao je i svoje obožavaoce.

Prva sezona serije, u kojoj glavne uloge pored Ozana igraju Hazal Subasi, Deniz Can Aktas i Vildan Atasever, uspešno je završena. Serija Kasaba Doktoru / Gradski doktor, koja je već drugu sezonu bila na setu ranije od mnogih TV serija, ponovo se vraća na ekrane, što je izazvalo uzbuđenje kod fanova ovog projekta.

U najavi kanala TRT1 na kom se serija emituje najavljeno je da će druga sezona serije Kasaba Doktoru početi u petak, 2. septembra, dakle vrlo brzo.

Za one koji se pitaju kako će se priča oblikovati u novoj sezoni, video najava koja je objavljena a koja se nalazi na kraju ovog teksta sadrži važne detalje. U trejleru se nalaze slike da se lik Hakana seli iz bolnice i da se aktivnosti nege obavljaju u bolnici Ulucinar.

Ljubitelji serije u komentarima na društvenim mrežama koriste i izraze da sa uzbuđenjem čekaju novu sezonu. Evo i pomenute najave.

NOVO - Hiljadu i jedno lice Pinar Deniz! (FOTO)

By: TV Exposed