Danas počinje druga sezona turske serije Adim Farah / Zovem se Farah

Fox TV serija pod nazivom Adim Farah / Zovem se Farah ponovo će sresti svoje fanove svojom 15. epizodom, koja će biti emitovana u sredu, 27. septembra.

Danas počinje druga sezona turske serije Adim Farah / Zovem se Farah

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Na seriju čeka velika baza fanova, a serija Adim Farah je ojačana i u pogledu priče i glumačke ekipe pre druge sezone.

Demet Ozdemir i Engin Akyurek, dvoje glavnih glumaca TV serije Adim Farah / Zovem se Farah, koja je dobila veliku podršku ljubitelja turskih TV serija u inostranstvu, postali su serijski par koji je publika veoma želela da ponovo vidi na ekranu.

Nestrpljivo očekivani poster nove sezone popularne TV serije kanala Fox Adim Farah je podeljen.

Deljeni poster iz serije, koji će 27. septembra upoznati publiku sa prvom epizodom nove sezone, nagovestio je da će se i ove sezone mnogo pričati o projektu Adim Farah / Zovem se Farah.

Nova imena

Ambiciozni poster iz serije uzbudio je fanove ove turske serije i dobio velike pohvale na društvenim mrežama. Objavljene su i slike iza scene sa snimanja postera druge sezone serije.

Gledaoci su dali veoma pozitivne komentare o zabavnom stavu tima. U glumačkoj ekipi serije biće i nova imena. Uz Feyyaza Dumana, Hatice Aslan, Sera Kutlubey, Burak Tamdogan se izdvajaju kao poznata imena koja su ove sezone uvrštena u glumačku ekipu.

Dakle, čekanju je kraj, serija Adim Farah se večeras vraća na TV ekrane u Turskoj!

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Latino serija Todas las veces que nos enamoramos | Ponovo u ljubavi – radnja i uloge

By: TV Exposed