Hiljadu i jedno lice Pinar Deniz! (FOTO)

Turska glumica Pinar Deniz, koju smo gledali sa likom Ceylin u najzanimljivijoj seriji na TV ekranima, Yargi / Presuda, postala je jedno od najzapaženijih i najistaknutijih imena sezone.

Hiljadu i jedno lice Pinar Deniz! (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Pinar Deniz, umesto da ode na odmor posle finala sezone serije Yargi / Presuda, u kojoj je imala iskorak u karijeri, počela je snimanje serije Avci / Lovac koja je snimana za Disney plus. Glumica je vredno radila za svoju novu dramu na setu cele letnje vrele dane. Deniz, koja će dati život serijskom ubici u seriji Avci, svojim objavama na društvenim mrežama pokazuje da će iznenaditi publiku ne samo likom već i imidžom.

Lepa glumica je stalno menjala svoj izgled za svoju novu seriju. Otkrivajući svoj crvenokosi izgled proteklih dana, glumica je izašla pred fanove sa svojom platinasto-belom kosom u svom poslednjem Instagram postu. Pinar Deniz je podelila mnoge slike sa seta serije Avci u svom deljenju na društvenim mrežama.

Ispostavilo se da izuzetno impresivna i šokantna produkcija stiže sa fotografijama objavljenim iz serije proteklih dana. O Pinar, koja igra glavnu ulogu sa Urazom Kaygilarogluom, narednih dana će se mnogo pričati zbog Avci, serijom Disney plusa bar koliko i Presudom! S druge strane, prve slike njene nove digitalne serije objavljene na društvenoj mreži digitalne platforme povećale su radoznalost.

Pinar Deniz, koju gledamo kao advokata u seriji Yargi, igra serijskog ubicu koji ubija ljude koje smatra kriminalcima i bira svoje žrtve među onima koji nanose štetu ženama, deci, životinjama ili životu, ali se prerušava kao umetnica. Datum izlaska serije Avci još nije objavljen…

View this post on Instagram

A post shared by Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)

NOVO - Birce Akalay otvoreno o odnosu sa Ibrahimom Celikkolom

By: TV Exposed