Kritična epizoda za seriju Kader Baglari / Sudbinske veze

Kada pogledamo okruženje društvenih mreža, moguće je videti podršku obožavalaca Serkana Cayoglua i Ayce Aysin Turan, koja dostiže nivo “ludila”.

Kritična epizoda za seriju Kader Baglari / Sudbinske veze

Foto Credits: Dizilah

Činjenica da dvoje glumaca dele isti set i da su se izdvojili kao dobar par u njihovoj novoj seriji Kader Baglari / Sudbinske veze omogućila im je da iza sebe imaju moć društvenih mreža.

Duo, koji se pojavio pred publikom u Fox TV seriji pod nazivom Kader Baglari / Sudbinske veze, osvojio je srca publike kako likovima koje su igrali, Sevde i Kerema, tako i time koliko su se dobro prilagodili jedno drugom.

Nažalost, projekat TV serije Kader Baglari pao je ispod očekivanja sa svojim niskim rejtingom na subotnjem takmičenju.

Iako je cilj bio mnogo veći rejting, niski rezultati su doveli do pogoršanja morala tima u prve dve epizode.

Epizoda sutra od velike važnosti

Treća epizoda će biti kritična, možda čak i ključna za seriju Kader Baglari, čiji tim intenzivno radi na setu.

Ostaje da vidimo da li će publika biti zainteresovana za seriju u epizodi koja će biti emitovana sutra, u subotu, 14. oktobra.

Biće veoma dobro za budućnost projekta ako serija, koja bar nailazi na jaku podršku na društvenim mrežama, počne da beleži dobre rezultate u gledanosti.

Ako serija Kader Baglari / Sudbinske veze nastavi sa niskim rejtingom, motivacija Fox TV-a da nastavi projekat, koji ima tako snažne tragove i podršku na mrežama i zanimljivu priču, može se smanjiti.

Svi znamo čemu to vodi….

NOVO - Novi trejler poveća uzbuđenje oko serije Sahane Hayatim / Moj divni život

By: TV Exposed