Kivanc Tatlitug počinje snimanje nove serije

Za devet dana, odnosno 30. januara počinje snimanje nove turske serije u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Kivanc Tatlitug. U pitanju je serija pod nazivom Bir Denizalti Hikayesi / Priča o podmornici, koja se snima u produkciji kompanije OGM Pictures za Netflix digitalnu platformu. Pored Kivanca u ovoj seriji drugu glavnu ulogu će tumačiti Ozge ...

Kivanc Tatlitug počinje snimanje nove serije

Za devet dana, odnosno 30. januara počinje snimanje nove turske serije u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Kivanc Tatlitug.

U pitanju je serija pod nazivom Bir Denizalti Hikayesi / Priča o podmornici, koja se snima u produkciji kompanije OGM Pictures za Netflix digitalnu platformu. Pored Kivanca u ovoj seriji drugu glavnu ulogu će tumačiti Ozge Ozpirincci. Snimanje ovog projekta će biti u Istanbulu, Izmiru i ostrvu Cunda. Od 15. do 20. februara u Izmiru će biti snimana veoma zanimljiva scena. Za nju će biti pozvan veliki broj statista a snimaće se masovna panika usled približavanja kraja sveta.

Pored Kivanca Tatlituga i Ozge Ozpirincci u seriji će se pojaviti i Meric Aral, Ertan Saban, Ecem Uzun i Alper Saldiran.

NOVO - Nova turska letnja serija Cam tavanlar / Stakleni plafoni

By: TV Exposed