Sila Turkoglu se ponovo ističe u seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice

Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice, jedna od najpopularnijih produkcija petkom uveče, nastavlja da bude jedna od retkih produkcija koja može dostići dvocifrenu stopu dostizanjem najuspešnijeg rejtinga sezone.

Sila Turkoglu se ponovo ističe u seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice

Foto Credits: IMDB

Priča, koja je posebno podstaknuta pojavom ljubavi između likova Alev i Abdulaha i reakcijama lika Pembe, nastavlja da impresionira milione gledalaca.

U novim epizodama serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice, u kojoj je nedavno do izražaja došla Sibel Tascioglu sa svojim likom Pembe, pred publiku će izaći i Sila Turkoglu sa scenama o kojima će se mnogo pričati.

U priči sa likom Doge učestvuje Sila Turkoglu, koja je zablistala u TV seriji Emanet i napravila veliki iskorak u karijeri projektom TV serije Kizilcik Serbeti.

Uzbudljiva epizoda

U 45. epizodi, Dogina ponovna udaja za Fatiha, kao i njen oštar stav prema Pembe i njeno zbližavanje sa Alev, pokazuju da će sledeća faza priče biti oštra među ženskim likovima.

Objavljen je veoma upečatljiv novi trejler za željno iščekivanu epizodu serije koja obara rekorde Kizilcik Serbeti koja se emituje na Show TV-u, u produkciji Gold Filma.

Čini se da će se o Sili Turkoglu mnogo pričati o njenoj glumi u narednim nedeljama. Obožavaoci mlade glumice već pružaju intenzivnu podršku na društvenim mrežama.

NOVO - Totalni neuspeh serije Altin Kafes | Zlatni kavez

By: TV Exposed