Totalni neuspeh serije Altin Kafes | Zlatni kavez

Cilj serije pod nazivom Altin Kafes | Zlatni kavez, koja se nedeljom uveče emituje na ATV-u, da zadivi publiku drugačijom pričom, nije uspeo.

Totalni neuspeh serije Altin Kafes | Zlatni kavez

Foto Credits: IMDB

Iako su serije pod nazivom Yargi, Teskilat i Kirli Sepeti u nedelju uveče dobile veoma dobre ocene, serija Altin Kafes se nažalost nije dopala obožavaocima.

Očekivalo se da će serija, u kojoj glume Aytac Sasmaz i Sifanur Gul, imati dobar debi i da će dvoje mladih glumaca postati jedan od omiljenih serijskih parova.

Međutim, odlučeno je da se serija Altin Kafes | Zlatni kavez završi 5. epizodom. Za seriju, čija je gledanost mnogo niža od očekivanja, nema više šta da se uradi.

Od 31. nova serija

Serija, koja priča o likovima Onura i Zeynep, počela je sa jakom glumačkom postavom.

Ukrštani životi Onura, naslednika porodice Beyoglu, i idealistkinje Zeynep, koja predaje u porodičnoj školi, nisu privukli publiku koja je sedela ispred ekrana.

Serija Altin Kafes, koja uključuje glumce kao što su Ebru Cundubeyoglu, Hayal Koseoglu, Hilmi Cem Intepe, Murat Kilic, Kaan Turgut, Sumeyra Koc, ostaće jedan od projekata koji se opraštaju od gledalaca veoma rano.

Uparivanje Aytaca Sasmaza i Sifanur Gul je izgleda veliko razočarenje i o njemu će se pričati u istoriji serija. Obožavaoci koji podržavaju dvoje mladih glumaca na društvenim mrežama ne mogu da shvate zašto je projekat postigao veoma nisku gledanost, ali komentarišu da glumci daju sve od sebe.

Umesto serije Altin Kafes, u novoj godini publiku će nedeljom uveče dočekati nova serija pod nazivom Yildizlar Bana Uzak.

NOVO - Serija Teskilat | Organizacija nastavlja sa uspešnim rezultatima

By: TV Exposed