Da li će Devin osvetiti Nalan?!

Nemoguće je zaboraviti lik Feride iz TV seriji Camdaki Kiz, koju je igrala iskusna i sjajna glumica Nur Surer.

Da li će Devin osvetiti Nalan?!

Foto Credits: IMDB

Nur Surer, koja je u ovoj priči izvela veoma uspešan proces sa Burcu Biricik, pokazala je svoje majstorstvo i dala značajan doprinos povećanju iskustva mladih kolega.

Sada pažnji ne izmiče ni izlazak poznate glumice pred publiku sa likom po imenu Hulya Soykan u seriji Aile / Porodica.

Međutim, ovoga puta nema nikog ko će joj se klanjati kao Nalan, raditi šta ona hoće i stišati glas. Oni koji vide odnos lika Devin, koju igra Serenay Sarikaya u seriji Aile, prema Aslanovoj majci Hulyi, veoma su srećni. Jer izgleda da Devin neće trpeti patnje koja je doživljavala Nalan.

Sarikaya radi sjajan posao u liku Devin

Serenay Sarikaya, koja igra Devin, koja će otkriti sopstveni stil jake žene, ima veoma uspešan nastup. Pred licem sjajne glumice kao što je Nur Surer odnosno njenog lika, Sarikaya se nikada ne smeje i nosi težinu uloge.

Hulya želi da igra po sopstvenim pravilima, kao što to rade mnoge dominantne majke kada je u pitanju određivanje i uticaj na živote svoje dece, ali Devin ne izgleda kao da će dozvoliti da se to dogodi.

Oni koji gledaju Nur Surer dok gledaju seriju Aile / Porodica na ekranu i sećaju se odnosa između Feride i Nalan u seriji Camdaki Kiz, sada su veoma zadovoljni čvrstim stavom koji je Devin zauzela protiv Hulye.

U šalama koje se reflektuju na društvenim mrežama ima onih koji kažu da žele da lik Devin u seriji Aile osveti Nalan koji je zbog lika Feride patila u seriji Camdaki Kiz.

View this post on Instagram

A post shared by Aile Dizi (@ailetvdizi)

NOVO - Hatice Sibel Aytan o svom liku u seriji Al Sancak

By: TV Exposed