Pozitivni utisci oko serije Arayis / Potraga

Aslı Enver i Mehmet Gunsur preuzeli su glavne uloge u digitalnoj seriji Arayis / Potraga, koja je emitovana na platformi Disney +.

Pozitivni utisci oko serije Arayis / Potraga

Foto Credits: IMDB

Simpatije prema Asli Enver na predstavljanju serije, na kojem je prisustvovala dok je trudna, ostale su u mislima mnogih njenih obožavatelja.

Realnost koju je otkrio njen lik Nisan u seriji Arayis / Potraga navela je mnoge gledaoce da se nađu u ovom liku.

Lik Nisan, koja prati misterioznog čoveka, Tufana, ka nepoznatom, ima stranu koja tera publiku da preispita sopstveni život.

Pitanje unutrašnjeg mira

Oni koji gledaju seriju Arayis iz vizije reditelja Emina Alpera pronalaze nešto od sebe u liku Nisan, a Asli Enver je ovu situaciju izrazila sledećim rečima:

„Postoji stanje bolesti. Ima situacija kada ona misli da sve radi kako treba, “igrajući” po pravilima. Saznaje da je bolesna, a pobuna dolazi. Za svaki slučaj, uradila sam sve kako treba, zašto mi se ovo desilo? Zatim, kada ona sazna situaciju prijatelja, počinje da upoređuje u njenom sopstvenom umu. Ona upada u potragu: „Da li da odustanem ili ne?“ To je pitanje sopstvenog unutrašnjeg mira.”.

Ovaj kompleksan lik, koga u seriji igra Asli Enver, čini se da je dobar upitnik za ljude koji misle da u životu rade sve kako treba, ali ne mogu da dođu do željenog cilja.

Prvi utisci o liku ali i celoj seriji Arayis / Potraga su zaista pozitivni.

NOVO - Koliko može serija Al Sancak / Crvena zastava u drugoj sezoni?!

By: TV Exposed