Koliko može serija Al Sancak / Crvena zastava u drugoj sezoni?!

Vojna serija koja se emituje na turskom nacionalnom TV kanalu pod nazivom Al Sancak / Crvena zastava na ekranima je četvrtkom uveče i prva sezona serije je završena.

Koliko može serija Al Sancak / Crvena zastava u drugoj sezoni?!

Foto Credits: IMDB

Prva sezona TV serije Al Sancak / Crvena zastava, koja je emitovana u 19 epizoda, počela je odlično. Posle prvih epizoda, gde je gledanost bila veoma jaka, primećeno je da je serija doživela gubitak gledalaca.

Koncept serije, u kojoj glume Ugur Gunes i Gulsim Ali Ilhan, zapravo ima moć da zadrži publiku na ekranu.

Vojničke serije su uvek veoma popularne, i u tom smislu Al Sancak daje izgled projekta koji može da ponovi uspeh nezaboravnih vojničkih serijala kao što su Soz / Zakletva i Savasci / Ratnik.

Kao što je poznato, serija Soz je trajala 3 sezone i bila je veoma uspešna i dobro gledana. Serija Savasci je, s druge strane, postala nezaboravna produkcija kao projekat od čak 5 sezona.

Prostor za napredak

Vizuelno bogatstvo serije Al Sancak / Crvena zastava, herojstvo turskog vojnika, scene pune akcije u priči serije i naravno, podrška koju su turske oružane snage dale projektu su izuzetni detalji u svakoj sceni ovog projekta.

Pored uspeha Ugura Gunesa u liku Alija, njegova dobra kompatibilnost sa partnerkom Gulsim Ali Ilhan bila je jedan od izuzetnih detalja serije Al Sancak. Prostor za napredak je tu i svi se nadaju da će on biti vidljiv već u drugoj sezoni ovog projekta.

To što će se projekat Al Sancak / Crvena zastava nastaviti i u drugoj sezoni dobro je za publiku koja voli vojničku seriju. Odlučnost kanala TRT1 da nastavi projekat takođe će povećati motivaciju tima za novu sezonu. Osim toga, sa novim pričama, novim glumcima, projekat Al Sancak od septembra može snažnije da se susretne sa publikom.

View this post on Instagram

A post shared by Al Sancak TRT (@alsancaktrt)

NOVO - Serenay Sarikaya o nastavku serije Aile / Porodica

By: TV Exposed