Caglar Ertugrul otkrio kom kolegi iz serije Teskilat se divi

Važni događaji su se ponovo odigrali u 45. epizodi TV serije TRT 1, Teskilat / Organizacija. Iza nas je zaista zanimljiva i uzbudljiva epizoda.

Caglar Ertugrul otkrio kom kolegi iz serije Teskilat se divi

Foto Credits: Haberler

Yildirim je pao u ruke turske obaveštajne službe. Halit se suprotstavio Yildirimu. Tim je dešifrovao Yildirimove telefonske poruke i mobilisao se da poremeti plan protiv projekta BARKAN. Ujak Hakki nije mogao da izađe iz vozila napunjenog eksplozivom... Dešavanja na pretek! Ovakvim razvojem događaja, od ekipe se oprostio Tuncer Salman, koji je od samog početka serije bio u glavnoj ulozi sa likom koji se zvao Hakki.

Caglar Ertugrul, koji je dao život liku Serdara u seriji Teskilat, oprostio se od kolege glumca Tuncera Salmana koji je napustio ovaj projekat, na svom Instagram nalogu.

Caglar Ertugrul je izrazio svoje divljenje Tunceru Salmanu, rekavši da je bio uzbuđen kada je prvi put čuo ime ovog glumca u projektu. Ertugrul nije zanemario želju da ponovo radi sa Tuncerom.

Bilo je i mnogo odvajanja do finala sezone u TV seriji Teskilat, sa Caglarom Ertugrulom i Deniz Baysal u glavnim ulogama. Nakon Mesuta Akuste, koji je dao život liku Mete, jednog od popularnih likova serije, Ezgi Eyuboglu, koja je bila zapažena u svojoj glumi, iako joj se lik Ceren koji je igrala nije svideo, takođe se oprostila od serije.

Ono što je izvesno da se promene u ovom projektu nastavljaju.

NOVO - Melisa Asli Pamuk ima novu ulogu!

By: TV Exposed