Demet Ozdemir o seriji Dogdugun Ev Kaderindir

Turska glumica Demet Ozdemir je ponovo bila sjajna u novom projektu. Njen novi film Ask Taktikleri / Ljubavna taktika privlači sve više pažnje.

Demet Ozdemir o seriji Dogdugun Ev Kaderindir

Foto Credits: Screenshot Instagram / @demetozdemir

Ozdemir će se u narednom periodu pojaviti i u seriji digitalne platforme BeIN Connect. Snimanje serije Između sveta i mene u kojoj će Demet tumačiti jednu od glavnih uloga je već otpočelo.

Demet Ozdemir, koja je imala intenzivan i uspešan period, dala je vrlo iskrene izjave za Elle magazin za martovsko izdanje ovog časopisa. Glumica, koja je dala život mnogim različitim ženskim likovima,  odgovorala je na pitanja poput „Da li vas različite žene koje igrate menjaju? Koji je ostavio najviše tragova i pouka na vas?”.

Demet, koja je rekla da su svi likovi koje je tumačila uticali na nju, izjavila je:

„Svaki lik se veoma razlikovao jedan od drugog u smislu njihove perspektive na događaje. Dakle, dok sam čitala i pripremala se uloge, naučila sam mnogo i uzela pouke za sebe. Najuticajnija je bila Zeynep, koju sam tumačila u TV seriji Dogdugun Ev Kaderindir. Zejnep je bila veoma snažna žena koja se borila da preživi kao rezultat velikih trauma. Veoma sam ponosna i srećna što sam je oživeo, odnosno tumačila taj lik.”.

NOVO - Hande Ercel i Kerem Bursin  - “Era se završila”

By: Milt-TV Exposed