Yalniz Kurt sa 15 novih glumaca postaje vojna serija!

Videćemo veliki preokret u TV seriji Yalniz Kurt koja je prošle sezone privukla veliku pažnju na ATV-u, ali je imala problema da dopre do šire publike zbog problema sa scenarijem. Pre druge sezone, obnovljena je i priča i glumačka ekipa i nastala je mnogo efektnija produkcija u pogledu kvaliteta snimanja.

Yalniz Kurt sa 15 novih glumaca postaje vojna serija!

Foto Credits: Dizilah

U trejlerima možemo videti da serija Yalniz Kurt, za koju se navodi da će druga sezona početi u petak, 14. oktobra, u najavi na ATV-u, obećava mnogo uzbudljiviju i sezonu punu akcije. Serija Yalniz Kurt, koja ima za cilj da otkrije unutrašnjost događaja u novijoj istoriji Turske, u drugoj sezoni je postala serija o vojnicima. Čak 15 novih imena pridružilo se ekipi ove turske serije serije. Od 14. oktobra moći ćemo da vidimo da se serija pretvorila u potpuno drugačiju produkciju sa novim imenima, među kojima su i veoma uticajni glumci.

Pored Jessice May nova imena su Mustafa Yalcin Hafizoglu, Nilay Duru, Altan Gordum, Hakan Bilgin, Hazim Kormukcu, Gercek Alnicik, Gokce Ozyol, Mert Asutay, Enis Yildız, Recep Cavdar, Ali Buhara Mete, Alper Saylik, Cihan Kurtaran kao i Guray Gorkem.

Hasan Deniziyaran, koji je privukao pažnju u prvoj sezoni, ali nije mogao da se istakne, pojaviće se pred publikom sa dominantnijom, oštrijom i odlučnijom ulogom u priči o novoj sezoni. Ovo će učiniti seriju animiranijom, povećati akciju i više govoriti o muškom glavnom glumcu. Serija Yalniz Kurt / Usamljeni vuk je doživela veliku promenu sa svojih 15 novih glumaca i postavila cilj da vrati publiku uz ekrane. Jesicca May, nova glavna ženska uloga u seriji, za koju se očekuje da će pokazati veličanstvenu predstavu uz majstorskog glumca kao što je Cihan Unal, vratila se na set posle 2 godine.

NOVO - Pozitivni utsici nakon premijere turske serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći

By: TV Exposed