Kerem Bursin: "Definitivno nisam zlatni dečak"

U sedam godina od svoje prve serije podigao je lestvicu glume u svakom projektu u kom je bio uključen. Cilj mu je bio da napreduje svojim talentom, a ne dobrim izgledom. Oduvek je privlačio pažnju pitanjima socijalno osetljivih tema, posebno pozivima na ženska prava.  Kerem Bursin, jedan od najcjenjenijih glumaca na ekranima izjavio je: „Odrastao sam znajući ...

Kerem Bursin: "Definitivno nisam zlatni dečak"

U sedam godina od svoje prve serije podigao je lestvicu glume u svakom projektu u kom je bio uključen. Cilj mu je bio da napreduje svojim talentom, a ne dobrim izgledom. Oduvek je privlačio pažnju pitanjima socijalno osetljivih tema, posebno pozivima na ženska prava. 

Kerem Bursin, jedan od najcjenjenijih glumaca na ekranima izjavio je: „Odrastao sam znajući da ako postoji nejednakost, trebao bih da se suprotstavim, a ne da ustupim pred njom".

U specijalnom intervjuu glumac je izneo detalje iz svog života. Odgovarao je na sledeća pitanja:

Kakve su vam bile prethodne godine?

"Kad razmišljam o onome što sam prošao, imam osećaj kao da sam stekao 20 godina iskustva. Mislim da sam se puno promenio".

 Šta se promenilo?

Jasnije sam shvatio šta se nikada neće promeniti u mom životu; porodica, ženska prava, karijera ... Čvršće sam se držao ovoga. Okosnica mojih etičkih vrednosti postala je deblja i jača. I sada, umesto „Zašto mi se ovo događa“, se pitam „Zašto se to događa“. To sam shvatio prethodnog leta kad sam slomio kičmu.

 Kako si slomio kičmu?

Uhvatili smo oluju na brodu, val je udario. Pao sam na leđa. Strah mi je obuzeo celo telo, a ja sam rekao: "Hoću li ikad više prohodati?" Sećam se da sam odabrao nešto oštro i ubadao svuda po sebi da vidim mogu li to osetiti. Doktor je rekao da mi živac nije povređen s razmakom od dva centimetra. Činjenica da možda više neću hodati me naučila kako je život lep. Tri meseca sam morao da spavam 16 sati dnevno.

Da li je teško biti jedan od najpopularnijih glumaca Turske?

"Ne ustajem iz kreveta ujutro govoreći "Koliko sam popularan?" Uvek razmišljam o tome kako biti bolji u glumi i usredsrediti se na posao koji me čeka".

 Gospodn, osetljiv i pristojan prema ženskim pravima ... Vi ste poput zlatnog dečka glumačkog sveta ...

"Definitivno nisam zlatni dečak. Odrastao sam znajući da ako postoji nejednakost, trebao bih se suprotstaviti, a ne ustuknuti pred njom".

Da li je istina da ste stvarno imali ljubav sa Hande Erçel?

"Ne, oboje radimo svoj posao. Hande i ja se ranije nismo poznavali. Kad započnete da radite sa tako popularnim glumcima koje ne znate, pomislite: 'Šta ću upoznati?' Ali Hande me je jako iznenadila. Ima čudnu energiju na snimanju. Imamo vrlo dobru harmoniju. Daje veliku važnost radu. Naš tim je poput izvanrednog prostora za zabavu za 100 osoba".

By: TV Exposed

NOVO-Ozcan Deniz i Irem Helvacioglu prvi put se suočavaju (FOTO)