Gokce Eyuboglu o ulozi Didem i seriji Sahane Hayatim

Gokce Eyuboglu je još jedno važno ime u TV seriji Sahane Hayatim / Moj divan život, u kojoj glume važna imena kao što su Onur Tuna, Hilal Altinbilek, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Yigit Ozsener i Serkan Keskin.

Gokce Eyuboglu o ulozi Didem i seriji Sahane Hayatim

Foto Credits: RiriNano

Scenario serije Sahane Hayatim ima veliki uticaj na dobru gledanost prve epizode ​​serije, koja je svojom drugačijom pričom odmah privukla pažnju publike.

Naravno, sa svojim glavnim glumcima koji su uticajna imena i podrškom društvenih mreža, TV serija Sahane Hayatim / Moj divan život je dobro počela.

Gokce Eyuboglu, koja je privukla pažnju miliona gledalaca i napravila veliki skok u karijeri likom Ceyde koju je igrala u TV seriji Kadin / Žena, postala je ime o kome se mnogo priča zahvaljujući likovima koje je prikazivala poslednjih godina.

Uzbudljiva uloga

Obožavaoci Gokce Eyuboglu takođe su srećni što se ponovo pojavila na ekranu sa iznenađujućom pričom kao što je Sahane Hayatim.

Glumica je rekla da je pročitala scenario, veoma radoznala za sledeću scenu, i prihvatila je ulogu jer je bila uzbudljiva. Eyuboglu je o liku Didem koji prikazuje u priči govorila na sledeći način:

„Didem je, sa različitih obrazovnih, kulturnih i ekonomskih nivoa, uspela da uđe u društvo uz pomoć malog lukavstva; Didem je žena koja pokušava da se održi u društvu pokazujući da je drugačija od onoga što jeste. U stvari, pokušavam da dam život liku koji igra ulogu. Ali s druge strane, još uvek smatram da je Didem stvarna. U svakom slučaju, to je to. Ona je svesna odakle dolazi i zašto treba da ostane u toj zajednici. Izgleda da će za sada dati sve od sebe za ovo.”.

NOVO - Mujde Uzman će ponovo doći do izražaja u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed