Neočekivano razočarenje novom sezonom serije Yasak Elma!

Popularna serija Yasak Elma televizije Fox vraća se eksplozivno u četvrtoj sezoni. Eda Ece je ponovo najupečatljivija osoba u novoj sezoni. Zahvaljujući transformaciji lika Yıldız, treća sezona bila je veoma uspešna. Scene koje prikazuju zatvaranje Sahika, Endera i Yıldız donose uzbuđenja u četvrtoj sezoni. Međutim, nove slike objavljene iz ovog serijala pomalo su razočaravajuće. Razlog ...

Neočekivano razočarenje novom sezonom serije Yasak Elma!

Popularna serija Yasak Elma televizije Fox vraća se eksplozivno u četvrtoj sezoni. Eda Ece je ponovo najupečatljivija osoba u novoj sezoni.

Zahvaljujući transformaciji lika Yıldız, treća sezona bila je veoma uspešna. Scene koje prikazuju zatvaranje Sahika, Endera i Yıldız donose uzbuđenja u četvrtoj sezoni. Međutim, nove slike objavljene iz ovog serijala pomalo su razočaravajuće. Razlog tome je što je Yıldız ponovo sa Halitom. Naravno, očekivanja su da će se radnja preokrenuti.

Kritike su sledeće: „Neka zvezda ne bude ponovo sa Halitom, dok Kerim čeka. Postali smo nervozni od Halita...".

Neki TV fanovi ostavili su komentare navodeći da su razočarani. Gledaoci su skrenuli pažnju na sledeći detalj: „Halit je obmanjivao i vređao Yıldız, neprestano je gnjavio, vikao ... ostavio je Yıldız  u bolnici kada se porodila.“ Prosto publiku je uznemirio Yıldızin povratak Halitu nakon svega što je prošla i svega što joj je učinio.

Treća sezona TV serije Yasak Elma prešla je iz drame u apsurdnu komediju. Ne treba se uopšte čuditi što su Yıldız i Halit opet zajedno. Mnogi obožavatelji Yasak Elma raduju se četvrtoj sezoni serije. Evo trejlera iz epizode ​​75:

By: TV Exposed