Serija Kardeslerim / Moja braća i zvanično dobija četvrtu sezonu

Serija Kardeslerim / Moja braća nastavlja se trećom sezonom na ATV ekranu. Iz rejtinga se može shvatiti da je serija, čija je 83. epizoda emitovana u subotu, 25. marta, ponovo izazvala veliku pažnju.

Serija Kardeslerim / Moja braća i zvanično dobija četvrtu sezonu

Foto Credits: IMDB

Na turskom nacionalnom TV kanalu TRT1, koji je u sredu uveče emitovao novu epizodu serije Gonul Dagi, u subotu uveče je bila utakmica UEFA kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Jermenije i Turske. Treba napomenuti da je fudbalska utakmica postigla dvocifrenu ocenu u svim grupama publike i osvojila prvo mesto.

TV serija Kardeslerim / Moja braća je, s druge strane, nastavila da bude druga u total kategoriji rejtinga sa sličnim stopama kao prošle nedelje, uprkos činjenici da je protiv nje bio nacionalni fudbalski meč.

Serija, koja je završila dan na 4. mestu u grupi AB, završila je dan na drugom mestu u ABC1 kao i obično.

Dobar rejting dovoljan za novu sezonu

Tim TV serijala Kardeslerim, koji je stvorio važnu sinergiju okupljajući mlade glumce i iskusna imena, bio je zadovoljan što je postigao rejtinge koji se približavaju brojci 8 čak i protiv utakmice nacionalnog tima.

Dok je serija Moja Braća bila na putu sa svojom 3. sezonom, takođe je bilo značajno što su zvaničnici OGM Picturesa potpisali ugovor sa Cuneytom Meteom za četvrtu sezonu u toku nedelje.

Kakve će se promene desiti u priči o seriji u 4. sezoni već je počelo da bude kuriozitet.

NOVO - Završava se još jedna turska dnevna seriija

By: TV Exposed