Cihangir Ceyhan postaje sve važniji u seriji Camdaki Kiz

Cihangir Ceyhan, koji se kasnije pridružio glumačkoj ekipi serije Camdaki Kiz / Devojka u staklu, postao je jedno od najvažnijih imena u seriji, koja je započela treću sezonu. Glumac, koji učestvuje u priči sa likom Hayrija, dobija veliku podršku široke baze obožavalaca.

Cihangir Ceyhan postaje sve važniji u seriji Camdaki Kiz

Foto Credits: DiziCentral

Cihangir Ceyhan, koji je počeo da dolazi na dnevni red sa TV serijom Sifir Bir Adana, a zatim je povećao bazu obožavalaca likom Azera u seriji Cukur / Jama, takođe je bio u TV seriji Alev Alev u prethodnoj sezoni. Glumac se odlično pokazao i sa TV serijom Camdaki Kiz / Devojka u staklu, kojoj se pridružio prošle godine.

Činjenica da su likovi Nalan i Hayri koračali ka ljubavi dala je veliko uzbuđenje obožavaocima serije, a priču u seriji učinila zanimljivijom. Cihangir Ceyhan biće ime na koje su sve oči uprte u novoj sezoni serije Camdaki Kiz, koja je započela svoju treću sezonu.

Rekavši: „Mislim da svi imaju dobru avanturu, bez obzira na Nalan i Hayrija, ili naše druge likove“, glumac je takođe dao dobre vesti da će serija biti puna uzbudljivih scena u novoj sezoni.

Adaptirana prema istoimenom romanu Gulseren Budaycioglu i koju gledaju milioni gledalaca sa svakom novom epizodom, TV serija Devojka u staklu je postigla veoma uspešnu gledanost u prve dve sezone. Lik Hayrija, sada je od ključnog značaja u seriji, za koju se očekuje da će u trećoj sezoni biti jedan od projekata o kojima se na televizijskom ekranu najviše priča.

NOVO - Engin Altan Duzyatan oduševljen pričom njegove potencijalno nove serije

By: TV Exposed