Supruga glumca Ismaila Hacioglu progovorila o njegovoj izdaji

Turski glumac Ismail Hacioglu našao se u centru pažnje u Turskoj zbog dešavanja koja su se dogodila u prethodnih 20 dana. Glumac se pre samo 3 nedelje razveo od svoje supruge, i već je objavio da je u novoj vezi. Ismail je u vezi sa koleginicom Merve Gagiran. Oni su zajedno radili na projektu serije ...

Supruga glumca Ismaila Hacioglu progovorila o njegovoj izdaji

Turski glumac Ismail Hacioglu našao se u centru pažnje u Turskoj zbog dešavanja koja su se dogodila u prethodnih 20 dana.

Glumac se pre samo 3 nedelje razveo od svoje supruge, i već je objavio da je u novoj vezi. Ismail je u vezi sa koleginicom Merve Gagiran. Oni su zajedno radili na projektu serije Cocuk, i prema nekim još uvek nepotvrđenim informacijama upravo tu je i nastala njihova ljubav.

Hacioglu se našao na udaru na društvenim mrežama. Mnogi osuđuju takav njegov potez, smatraju to čak i izdajom. Njegova sada već bivša supruga Duygu Kumarki se zahvalila na podršci i zamolila da je ne pitaju zbog čega se do sada nije oglašavala. Dodala je da to nije njen nivo, niti njen stil, a istina će kako kaže pre ili kasnije isplivati na videlo.

By: TV Exposed