Poznato da li će Cansu Dere glumiti u novoj seriji Siyaha Bulasan Kadinlar!

Adaptirano prema istoimenoj knjizi Busre Cebe, serija Siyaha Bulasan Kadinlar će imati veoma snažnu priču. Serija, u kojoj se pričaju šokantne priče sedam ženskih likova, jedan je od novih digitalnih projekata uticajnog producenta Fatiha Aksoya.

Poznato da li će Cansu Dere glumiti u novoj seriji Siyaha Bulasan Kadinlar!

Foto Credits: DiziCentral

Pošto nosi potpis Medyapima, s nestrpljenjem se iščekuju dešavanja i vesti u vezi sa projektom Siyaha Bulasan Kadinlar. Pogotovo zbog jakih ženskih priča, ova serija je željnije iščekivana za žensku publiku od ostalih projekata.

Medyapimova TV serija Sadakatsiz, koja se već dve sezone uspešno emituje na Kanalu D, uskoro će završiti svoj ekranski život. Obožavaoci željno iščekuju šta će uraditi Cansu Dere, koja u seriji pokazuje svoje talente sa likom Asye. U ovom okruženju gde i televizija i digitalne platforme proizvode mnogobrojne nove projekte, ime Cansu Dere je povezano sa serijom Siyaha Bulasan Kadinlar, ali utisak je bez osnova.

Naime, saopšteno je da će biti date ponude veoma poznatim glumcima za sedam ženskih likova u ovoj novoj seriji, među kojima su Beren Saat, Tuba Buyukustun i Cansu Dere. Dok je Medyapim nastavio sa radom i pripremom novog projekta, novi razvoj se dogodio u slučaju Cansu Dere. Prema vestima novinarke Birsen Altuntas, ova poznata glumica neće biti u glumačkoj postavi pomenute serije. Nastavljaju se pregovori sa različitim ženskim glumcama za novu seriju u režiji Ozera Feyzioglua. Prema dobijenim informacijama, uskoro bi trebao da bude poznat ceo glumački kadar ovog projekta.

Ispostavilo se da je Cansu Dere u pregovorima za drugu seriju, takođe za Disney Plus digitalnu platformu, a uskoro bi mogli saznati i o kojoj je reč. Glumica, koja je izazvala veliku pažnju izlaskom serije Sadataksiz u Španiji, osvojila je i Latinsku Ameriku.

 NOVO - Uraz Kaygilaroglu – Kraj serije Uc Kurus u maju mesecu!

By: Milt-TV Exposed