Uraz Kaygilaroglu – Kraj serije Uc Kurus u maju mesecu!

Turski glumac Uraz Kaygilaroglu viđen je u Arnavutkoy području. Tom prilikom dao je i kratak intervju prisutnim novinarima.

Uraz Kaygilaroglu – Kraj serije Uc Kurus u maju mesecu!

Foto Credits: Dizilah

U novom intervjuu, Uraz Kaygilaroglu je govorio o poslu. Glumac je potvrdio da će serija Uc Kurus / Tri novčića imati svoje finale u maju. Kako kaže ovaj sjajni glumac, od starta je tako i predvidjeno, da serija ima samo jednu epizodu. Dakle, polako se bližimo završetku ovog projekta, koji je predstavljao svojevrstan nastavak serije Cukur, ali nije uspeo da ostvari tako kvalitetne rezultate kao njegov prethodnik.

Kada je reč o njegovom poslu i planovima za budućnost, Uraz je potvrdio da već ima nove projekte. Vrlo brzo će moći da detaljno govori o svemu. Na taj način je još jednom potvrđena informacija da će Kaygilaroglu glumiti u novoj seriji koja bi trebala da nosi naziv Zvezda. Njegova partnerka na projektu će biti Pinar Deniz. Reč je o seriji koja je trebala da bude emitovana na digitalnoj platformi Exxen, ali je došlo do promene i biće emitovana na Disney Plus. Moto ove nove serije u kojoj će glavne uloge tumačiti Pinar Deniz i Uraz Kaygilaroglu je:

Dok ste pod svetlom reflektora, niko vas ne traži.“.

Snimanje kadrova na ovom projektu će biti tokom leta, kada bude pauza u TV seriji Yargi / Presuda, u kojoj Pinar nastavlja da briljira.

NOVO - Otkriven razlog raskida Ozge Yagiz i Gokberka Demircija

By: Milt-TV Exposed