Otkriven razlog raskida Ozge Yagiz i Gokberka Demircija

Pre nekoliko dana mediji u Turskoj preneli su vest o raskidu veze Ozge Yagiz i Gokberka Demircija. Sada su poznate neke nove informacije.

Otkriven razlog raskida Ozge Yagiz i Gokberka Demircija

Foto Credits: Haberler

Ozge Yagiz i Gokberk Demirci otpočeli su svoju ljubavnu vezu na setu TV serije Yemin / Zakletva. Njihova veza je trajala nekoliko godina a prošle godine su se i verili. Kada su svi mislili da će se par venčati tokom ovog leta, kao što je i najavljeno, stigle su neočekivane vesti.

Ozge je obrisala sve zajedničke fotografije sa Gokberkom sa njenog zvaničnog Instagram naloga, izuzev onih vezanih za promociju serije Yemin / Zakletva. Nakon toga se oglasio i Demirci koji je poručio da će „uvek da je voli“. Ubrzo je postalo jasno da se par razišao.

Sada je poznat i razlog njihovog raskida. Prema pisanju turske štampe, Ozge Yagiz i Gokberk Demirci su prekinuli svoju vezu jer nisu mogli da posvete jedno drugom dovoljno vremena. Jednostavno, raspored posla im je zgusnust, nisu imali vremena koje bi provodili zajedno i usledio je raskid. Ipak, kako prenose izvori bliski njihovim prijateljima, još uvek postoji opcija da se par pomiri.

Da bi do toga došlo, njih dvoje će zaista morati da pronađu vreme jedno za drugo...

NOVO - Ezgi Eyuboglu napušta seriju Teskilat / Organizacija

By: Milt-TV Exposed