Ponovo se priča o stilu oblačenja Hande Ercel (FOTO)

Hande Ercel je jedna od najpopularnijih turksih glumaca na društvenim mrežama. Ako se kao parametar uzme broj pratilaca, glumica je ubedljivo najpopularnija.

Ponovo se priča o stilu oblačenja Hande Ercel (FOTO)

Foto Credits: RiriNano

Pored projekata u kojima je učestvovala, lepa turska glumica, koja je stekla ime sa više od 29 miliona pratilaca na Instagramu, često je na dnevnom redu svojim objavama na društvenim mrežama. Hande Ercel je ponovo naterala sve da pričaju o njenom stilu oblačenja u svom poslednjem postu.

Otkrivši svoju prelepu građu uz šljokičasti mini šorc, glumica je ponovo dobila pohvale svojih obožavalaca. Atraktivne poze Hande Ercel sa čašom šampanjca u ruci očarale su mnoge njene pratioce. Glumica je zračila svetlošću sa skupljenom kosom i vitkim stasom. Fotografije Hande dobile su desetine hiljada komentara za kratko vreme.

Ercel, koja se poslednji put pojavila na ekranu u popularnoj TV seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata često dolazi do izražaja sa razvojem događaja u njenom privatnom životu. Obožavaoci su dugo čekali da saznaju u kom će projektu glumica, koja je uvećala broj obožavalaca u različitim zemljama emitovanjem serije Sen Cal Kapimi u inostranstvu učestvovati, nakon dogovora sa digitalnom platformom Disney Plus.

 Već neko vreme se govori da su predloženi različiti scenariji i vođeni pregovori između produkcije i glumice, koja bi trebala da preuzme glavnu ulogu u novoj digitalnoj seriji. Ostaje da vidimo za koju to seriju će se Hande odlučiti.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Sutra nas očekuje zanimljiva epizoda serije Yargi / Presuda

By: TV Exposed