Valeria - španska verzija serije Sex and the city?

Već u prvoj epizodi se mogu prepoznati sličnosti između “Valerie” i hit serije “Sex and the city”. U seriji imamo pisca koji ima kreativnu blokadu, prijateljstva, zaljubljenost i ljubav. Obe serije imaju sličan pristup ali s određenim razlikama. Valeria je pisac u krizi i očigledno pati od sindroma prevare, koji bismo mogli definisati kao osećaj ...

Valeria - španska verzija serije Sex and the city?

Već u prvoj epizodi se mogu prepoznati sličnosti između "Valerie" i hit serije "Sex and the city".

U seriji imamo pisca koji ima kreativnu blokadu, prijateljstva, zaljubljenost i ljubav. Obe serije imaju sličan pristup ali s određenim razlikama.

Valeria je pisac u krizi i očigledno pati od sindroma prevare, koji bismo mogli definisati kao osećaj da se nikada ne nosimo sa zadatkom ili nismo dovoljno pametni kao što ljudi misle. Valeria se oseća kao prevarant, i ima okruženje koje joj ne pomaže da se percepcija promeni.

Ima manje od mesec dana da isporuči prvi rukopis svog prvog romana. Inspiracije nema, ona ne piše, i sve to počinje da je frustrira. Tom procesu se dodaje njen komplikovan odnos sa suprugom Adrianom (Ibrahim Al Shami J).

Tokom serije, Valeria (Diana Gomez) ima podršku svojih svojih prijatelja: Lola (Silma Lopez), Carmen (Paula Malia) i Nerea (Teresa Riott), koje su, uprkos svojim problemima, uvek tu za nju; da je podrže u njenim avanturama.

Svi su u vrtlogu emocija: ljubavi, prijateljstva, ljubomore, nevernosti, sumnje. Tu su i lom srca, tajne, posao, brige, radosti i snovi o budućnosti.

U sve to se meša Victor (Maki Iglesias), atraktivni arhitekta koji će postati pravo iskušenje za Valeriu.

By: TV Exposed