Rađa se nova ljubav u seriji Yali Capkini

U TV seriji Yali Capkini, koja petkom uveče nastavlja da beleži veliki uspeh na Star TV-u, rađa se ljubav za koju publika počinje da pokazuje veliko interesovanje.

Rađa se nova ljubav u seriji Yali Capkini

Foto Credits: Haberler

Ljubav Abidina i Sune, koja ne umara publiku, tera mnoge ljude da dele na društvenim mrežama. Obožavaoci serije Yali Capkini, koji su bili veoma zadovoljni što su Abidin i Suna izjavili da su međusobno zaljubljeni u 21. epizodi, podelili su:

Rađa se nova ljubav u TV seriji“. Gledajući da se Seyran i Ferit ne osmehuju dovoljno, publika komentariše i : „Hajde da se osmehnemo na strani Sune i Abidina.”. U velikoj podršci ovoj novoj ljubavi u priči bila je efektna i činjenica da su likovi Ferita i Seyran svaki put razočarali publiku.

Gledaoci, koji očekuju da scenaristi pridaju veći značaj ljubavi Sune i Abidina u seriji, smatraju da zaslužuju da budu srećni. Ali postoje mnoge prepreke njihovoj sreći. A ove prepreke će pružiti dobru priliku scenaristima da priču učine još ubedljivijom. Nikoga neće iznenaditi što će likovi Abidina i Sune još više doći do izražaja u narednim epizodama.

Fanovi složni

Brojni ljubitelji serije Yali Capkini su složni: „Suna i Abidin imaju čistu ljubav. Oni nisu kao drugi parovi. Nadam se da će ovaj par začiniti dramu.”. Kao što vidimo, obožavaoci ove popularne turske serije su mnogo pripisali ovoj ljubavi i postalo je zanimljivo kakvu će misiju scenaristi dodeliti Suni i Abidinu.

Beril Pozam igra lik Sune u seriji. Pratimo Ersina Aricija u ulozi Abidina. Kao novi serijski par, Beril Pozam i Ersin Arici već su naišli na veliku podršku na društvenim mrežama.

Kako se vama čine Suna i Abidin? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Emitovanje serije Tuzak se pretvorilo u blagi haos

By: TV Exposed