Emitovanje serije Tuzak se pretvorilo u blagi haos

Akin Akinozu i Bensu Soral preuzimaju glavne uloge u seriji Tuzak / Klopka, koja je počela da se emituje u sredu, 19. oktobra, kao jedna od ambicioznih serija u sezoni 2022-2023.

Emitovanje serije Tuzak se pretvorilo u blagi haos

Foto Credits: Internet Haber

Serija nikada nije imala šanse u pogledu gledanosti, odnosno dobar rejting. Čak je i Talat Bulut, koji ima jednu od glavnih uloga u priči, oštro kritikovao scenariste u izjavi. Do sada je izneto previše tvrdnji da će serija napraviti finale.

Međutim, pošto je kanal tv8 uvideo uzbuđenje fanova Akina Akinozua u inostranstvu i dobre rezultate u prodaji serije u inostranstvu, pružila se prilika za nastavak serije Tuzak. Međutim, u datumu i vremenu emitovanja serije napravljeno je toliko promena da se to pretvorilo u pravo iskušenje za publiku.

Pratioci serije Tuzak / Klopka su sredom uveče gledali prvih 9 epizoda. Prvo je emitovano u 20:00, a zatim pomereno na 22:30. Želja rukovodstva tv8 da pokuša kako će emisija doneti gledanost u različitim danima nije prestajala.

Previše promena

Serija je emitovana četvrtkom uveče u 20:00 od 10. do 15. epizode. Zatim, kada je 16. epizoda stigla na ekran u 22.15, uprava tv8 je uspela da iznervira publiku.

Počevši od 17. epizode, serija, koja se emitovala petkom uveče u 20 časova, u velikoj meri je izgubila lojalnost publike usled ovih promena koje su se nizale jedna za drugom. Gledanje serije Tuzak / Klopka sada se za mnoge pretvorilo u potpunu iskušenje.

Novu 18. epizodu serije možemo pogledati u petak, 3. marta u 20 časova. Nastavak serije Tuzak, koja je opstala zahvaljujući podršci u inostranstvu, očekuje se do 26. epizode. Ovo se izdvaja kao jedna od retkih tema kojom su mnogi gledaoci zadovoljni.

View this post on Instagram

A post shared by Tuzak (@tuzakdizisi)

NOVO - Can Yaman je na neki način postao deo italijanske istorije!

By: TV Exposed