Can Yaman je na neki način postao deo italijanske istorije!

Can Yaman, koji je radio veoma značajna dela u Turskoj i svojim glumačkim nastupom osvojio milione, započeo je sasvim drugačiji period u svojoj karijeri radom u inostranstvu.

Can Yaman je na neki način postao deo italijanske istorije!

Foto Credits: DiziCentral

Can Yaman, koji je odabrao Italiju, koju je video kao najbližu sebi u ovom procesu, takođe je bio cenjen zbog školovanja u italijanskoj srednjoj školi i odličnog govora italijanskog jezika.

Činjenica da je serija Erkenci Kus produkcija koja pogađa ceo svet i Yaman, koji je iznenada osvojio ljubav miliona, sada je došla do tačke koja se dotiče i istorije Italije.

Poznati glumac, koji je sklapao razne reklamne poslove u Italiji, glumio u nekim TV serijama i čak osnovao udruženje za pomoć deci, takođe je napravio veoma širok iskorak u karijeri brendirajući svoje ime i lansirajući razne proizvode. Jedan od ovih koraka u karijeri bila je nova serija Disney Plus pod nazivom El Turco. Serija El Turco, u kojoj je ispričana priča o janjičarskom vojniku Hasanu Balabanu, kome je takođe mesto u italijanskoj istoriji, postala je jedno od najznačajnijih dela u glumačkoj karijeri Cana Yamana.

Završeno snimanje, datum premijere se čeka

Ovim korakom popularni glumac je na neki način upisao svoje ime u italijansku istoriju. Čini se da deljenje glavne uloge sa Gretom Fero u seriji El Turco od 6 epizoda, ima uticaj na njegovu istaknutost u Italiji.

Takođe je otkriveno da je završen rad za seriju El Turco koji je trajao od letnjeg perioda. Iako se radi o kratkoj seriji od 6 epizoda, dosta toga je urađeno za projekat El Turco i Can Yaman je dugo ostao u Budimpešti, glavnom gradu Mađarske, gde je projekat sniman.

Serija El Turco, koju je snimio iskusni reditelj poput Uluca Bayraktara, čeka se sa velikim interesovanjem. Podsetimo, pored Cana Yamana, deo ovog tima su i turski glumci Armagan Oguz i Ugur Yildiran.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

NOVO - Melisa Dongel pokazala humanu stranu

By: TV Exposed