Otkriven datum premijere novog projekta Ismaila Hacioglua

Objavljen je datum premijere akcionog filma 49, koji je adaptiran po istinitoj priči koju je producirao CNP Film i producirao Mehmet Canpolat.

Otkriven datum premijere novog projekta Ismaila Hacioglua

Foto Credits: DiziCentral

Film, koji je sniman u Gaziantepu i Kilisu, a govori iza kulisa operacije u kojoj je spaseno 49 Turaka koje je ISIS zarobio, dočekaće publiku u bioskopima 20. januara 2023. godine. Scenario za film 49, u režiji Hakana Inana, napisao je duo Baris Erdogan-Ilker Arslan. Uloge u filmu igraju Kerem Alisik, Ismail Hacioglu, Hande Dogandemir, Sinan Tuzcu, Dogukan Polat, Hasan Kucukcetin i drugi.

Ismail Hacioglu je naporno radio i učestvovao u velikom tempu dok je glumio dva lika u prvoj sezoni Fox TV serije pod nazivom Mahkum / Zatvorenik. Tokom leta, glumac nije želeo da odbije ponudu iz filma 49 ponovo je imao naporan period.

Počinje i druga sezona serije Zatvorenik, a glumac se bez mnogo odmora vratio na set. Takođe ćemo imati priliku da gledamo sjajne glumačke talente Ismaila Hacioglua u filmu 49. Obožavaoci sa velikim uzbuđenjem očekuju glumčeve scene pune akcije. Ovaj film, koji će ispričati istinitu priču o jednom od izuzetnih događaja u novijoj istoriji Turske, dobio je ime po 49 turskih državljana koje su militanti ISIS-a zatočili u turskom generalnom konzulatu u Mosulu.

Objavljeni su i prvi kadrovi glumaca koji su impresivnim nastupima ispričali šokantnu priču pred kamerama.

NOVO - Hande Dogandemir uzbuđena zbog nove uloge i serije

By: TV Exposed