Hande Dogandemir uzbuđena zbog nove uloge i serije

Turska glumica Hande Dogandemir će se u bliskoj budućnosti ponovo sresti sa svojim fanovima na TV ekranu. Glumica, koja se pojavila u TV seriji Annemizi Saklarken, koja je prošle sezone emitovana na televiziji Star, sada se intenzivno priprema za novu ulogu.

Hande Dogandemir uzbuđena zbog nove uloge i serije

Foto Credits: Internet Haber

Hande Dogandemir biće jedna od vodećih uloga u turskoj adaptaciji doktorske serije pod nazivom Novi Amsterdam, koja je počela da se emituje 2018. godine.

Glumica, koja će u seriji učestvovati kao partner sa Ulasom Tunom Astepeom, doživljava veliko uzbuđenje. Razlog za ovo uzbuđenje je što će prva adaptacija svetski poznate TV serije pod nazivom New Amsterdam / Novi Amsterdam biti napravljena u Turskoj. Glumica će u novoj sezoni pred fanove izaći kao glavni lekar hitne pomoći. Hande Dogandemir, koja je podelila prve informacije iz svoje nove serije, oduševila je one koji su čekali sa radoznalošću.

Hande, koju ćemo pratiti kao lekara koji radi u hitnoj pomoći, nastavlja da se obučava za ovu izazovnu ulogu. Napominjući da su radili razne probe, glumica je svoje uzbuđenje izrazila sledećim rečima:

„Prva svetska adaptacija TV serije pod nazivom Novi Amsterdam biće napravljena u Turskoj. Zato sam tako uzbuđena. Imam dosta proba, imam studije pošto ću igrati glavnog lekara Hitne pomoći. Ide dobro.".

Snimanje serije, koja će se emitovati na Show TV-u, očekuje se vrlo brzo. Ulas Tuna Astepe je takođe naveo da će se serija izdvojiti svojim pozitivnim aspektima i da će prizvati emocije publike pričajući priču koja je svima potrebna.

NOVO - Da li Tozluyaka može da opstane kada krenu Yargi i Teskilat?!

By: TV Exposed