Da li Tozluyaka može da opstane kada krenu Yargi i Teskilat?!

Toliko je gledalaca koji žele da se serija Tozluyaka nastavi u zimskoj sezoni da se pitaju šta će se dogoditi nakon povratka dve moćne TV serije, Yargi / Presuda i Teskilat / Organizacija na ekrane.

Da li Tozluyaka može da opstane kada krenu Yargi i Teskilat?!

Foto Credits: DiziCentral

I Presuda i Organizacija doneli su milione uz TV ekrane nedeljom uveče prošle sezone, a i Kanal D i TRT1 bili su na vrhu gledanosti. Ma kakva produkcija naišla na serije Yargi i Teskilat, ona nije mogla da bude prisutna i završila je svoj životni vek za kratko vreme. Zato ljubitelji serije Tozluyaka smatraju da će uslovi u zimskoj sezoni postati veoma otežani i da sve može da krene po zlu sa startom dve jake serije.

Međutim, pojedini ljubitelji serijala smatraju da Tozluyaka, koja je imala veoma dobre ocene u poređenju sa malim brojem gledalaca tokom leta, ima vernu publiku i da ta publika može da održi seriju u životu i u zimskoj sezoni. Takođe je vredno primetiti da se uznemirene poruke povećavaju nakon 10. epizode ​​gledanosti u okruženju društvenih medija.

Serija Tozluyaka, koja je zauzela prvo mesto u total kategoriji sa natprosečnim rejtingom, zauzela je drugo mesto u kategorijama AB i ABC1. Ovo je zapravo veoma dobar rezultat. Međutim, uprkos drugom mestu i AB i ABC1, ocene su bile ispod proseka. Fanovi ove turske serije strahuju i od gubitka gledalaca pred dve TV serije, poput Organizacije i Presude, koje mogu dostići i dvocifrene brojke u rejtingu. Ako se to dogodi, ocene koje dobro izgledaju leti neće tako izgledati zimi.

Zbog politike Fox TV-a da odmah ukine seriju sa lošim performansama, koja se sprovodi poslednje 3 godine, oni koji seriju gledaju na ovom ekranu stalno su zabrinuti zbog gledanosti.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Kardeslerim - Svi u belom sem dva lika!

By: TV Exposed