Kardeslerim - Svi u belom sem dva lika!

Serija Kardeslerim / Moja braća počela je treću sezonu i nezainteresovanost publike je šokirala sve. Na početku treće sezone serije, gledanost, koja je bila iznad proseka u total kategoriji, nažalost je bila veoma niska u grupama AB i ABC1.

Kardeslerim - Svi u belom sem dva lika!

Foto Credits: Internet Haber

Očekuje se da će serija Kardeslerim u narednim nedeljama povratiti stare gledaoce i dobiti mnogo bolje ocene. Ekipa TV serije Moja braća je takođe učestvovala u promotivnim snimanjima za novu sezonu. Osim Celila Nalcakana i Cuneyta Metea, svi glumci su bili u belom što nije prošlo nezapaženo. Fadik Sevin Atasoy, koja igra lik Songul u seriji, rekla je:

„Belo je bilo koncept naše serije. Nosila sam ovu haljinu veoma rado, mislim da se uklapa i u beli koncept.”.

Berk Ali Catal, koji je privukao veliku pažnju svojim likom Tolge u TV seriji Kardelserim / Moja braća, pomenuo je kontrast toga biti u belom. Glumac je izjavio: „Obukli su me kao anđela na način koji se veoma razlikovao od mog lika. Bilo je dobro, bilo je zabavno. Bilo je drugačije, ja ne nosim belo u svom životu, drugačije je.”.

Cihan Simsek, koji igra lik Ogulkana, rekao je da sijaju u belom i da su promotivna snimanja prošla veoma dobro. Cuneyt Mete, koja igra lik Orhana, jedno je od imena koje je u mnogim zemljama steklo veliku popularnost zahvaljujući ovom projektu.

Jednu od fotografija sa promotivnog snimanja možete pogledati i ispod naslova.

NOVO - Kraj za seriju Senden Daha Guzel | Lepša od tebe

By: TV Exposed